Gram Slot

gram

 

Gram Slot er et af Sønderjyllands prægtigste bygningsmonumenter. Den statelige trefløjede bygning ligger med sin åbne slotsgård ud mod landevejen og byder velkommen til lokale såvel som turister.

 

En særlig stemning af historie og kultur
Gram Slot er opført gennem tre århundreder med start omkring år 1500. De tre fløje der omkranser slotsgården er opført i hvert deres århundrede. Som slottet tager sig ud i dag, med sin varme rødbrune farve, det røde tag og de hvide gesimser, er det et meget dansk hus. I Gram og på Gram Slot er der en således en særlig stemning af historie og kultur, og det hele er omgivet at storslået natur.

 

Bæredygtigt økologisk landbrug
Gram Slot er en unik og meget alsidig virksomhed under stadig udvikling. Virksomheden består af et moderne, økologisk landbrug og af en kulturinstitution med levende formidling af historie, arkitektur, kultur og natur. Gram Slot har enestående rammer, som selvstændigt og i samarbejde med andre bruger til at udvikle og tilbyde en vifte af arrangementer og aktiviteter. Rammer, som stilles til rådighed for virksomheder, foreninger og private, der ønsker at være en del af det spændende miljø på og omkring Gram Slot.

 

Læs mere på: www.gramslot.dk