Højer Pølser

hoejer

 

Kvalitet og håndværk er nok
For os er smag og kvalitet to sider af samme sag. Af samme grund sætter vi en ære i, at vores pølser og specialiteter er lavet ordentligt. Derfor bruger vi kun udsøgte råvarer og har bandlyst alt, hvad der minder om farve- eller fyldstoffer. Efter vores mening er det rigeligt at tilsætte krydderier og godt håndværk.
 
Derfor er farve- og fyldstoffer bandlyst i Højer
Har du nogen sinde været inviteret til middag i Sønderjylland? Hvis du har, så ved du, at maden som regel er god og kraftig. Den smager af noget, og der er rigeligt. Sådan er det også med vores pølser. En del af specialiteterne stammer ganske vist oprindeligt fra Tyskland. Men gennem generationerne har vi tilpasset dem, så de harmonerer med den lokale smag her i område
 
Den er ernæringsrigtig og smager oven i købet godt
Det er en skrøne, at pølser er fyldt med fedt. Højer Pølser indeholder først og fremmest kød. I vores skinkespegepølse er der for eksempel kun cirka 10% fedt, mens der er cirka 24% protein. I øvrigt er vores pølser også allergivenlige. De er helt fri for mel, æg, mælk og soja.

 

Læs mere på: www.hoejerpoelser.dk