Krusmølle Kildevand

krusmoelle

 

Under Krusmølles bygninger - midt i den uspolerede sønderjyske natur - findes en af Danmarks meget få naturligt springende kilder. Allerede i 1500-tallet skabte kilden liv og velstand i området, hvor det reneste mineralske vand sprang fra jordens indre og overflødiggjorde både brønde og pumper. Nu kommer den blide og rene smag på flaske i form af det nye eksklusive kildevand ”Krusmølle Kilde”.
 
En unik, mild smag
De unikke jordbundsforhold, der har skabt kilden under Krusmølle, blev dannet helt tilbage i istiden, hvor området var havbund. Lige siden har et højdedrag presset vandet ned til dalen ved Krusmølle, og det rene mineralske kildevand tappes ganske få meter fra kildens udspring. Den korte afstand fra kilde til flaske gør, at vandet fra Krusmølle bevarer en unik, mild smag, der gør det fremragende supplement til f.eks. et godt glas rødvin eller en god whisky.

 

Krusmølle blev i 1986 overtaget af Henrik og Nina Loff, og udover salget af vandet fra Krusmølle Kilde, har Krusmølle i dag også økologisk landbrug med salg af egne produkter. De historiske bygninger fungerer desuden som kombineret butik, lysstøberi, keramikværksted og café med festsal i restauranten.

 

Læs mere på: www.krusmoelle.dk