Schackenborg Slotskro

Med højt til himlen, tæt på marsk og hav, ligger Møgeltønder og ligner mest af alt et eventyr. I eventyret er Schackenborg Slotskro – beliggende på den smukke brostensbelagte slotsgade, hvor ænder vandrer om dagen og gamle lygter lyser om natten. Schackenborg Slotskro, privilegeret 1687 er nærmeste nabo til Schackenborg Slot, hvor Hans Kongelige Højhed Prins Joachim var bosiddende fra 1995 til 2014.

Schackenborg Slotskro er i dag ejet af Schackenborg Slotskro A/S – en konstellation mellem Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og den navnkundige skibsreder Hans Michael Jepsen. Kroens forpagter Henning Kohl Overgaard Lauritsen kom til stedet 1. marts 2006 og det er for ham en stor glæde og fornøjelse at kunne byde velkommen.

 

Idyl og ro i Møgeltønder.
Landsbyen Møgeltønder ligger i et pragtfuldt natur- og kulturlandskab. Her er fred og ro, højt til himlen og landlige omgivelser. Marsk og hav indbyder til gode vandreture, hvor man bliver blæst godt igennem og området danner fantastiske rammer om aktiviteter som kanosejlads, golf og lystfiskeri samt naturoplevelser som f.eks. Sort Sol. Den unikke natur er også en inspirationskilde til gastronomien, hvor forpagteren gennem de sidste mange år har formået at højne køkkenets niveau til gourmetniveau med fokus på lokale råvarer, såsom marsklam, rømørejer, kveller fra Vadehavet, fasan, hjort og andet vildt fra lokale jagter med H.K.H. Prins Joachim, frilandskyllinger fra Sødam og meget mere.

Det velansete køkken.
Vi ønsker, at man som gæst med forventning kan se frem til en frokost, en familiefest, et gastronomisk konferenceophold, en gourmetmiddag eller måske ”bare” et stykke kage på terrassen - alt fremstillet efter princippet:

enkelhed, egensmag og omhyggelighed.

Vores leverandører er omhyggeligt udvalgt efter tillid, troværdighed, råvarekvalitet samt ønsket om at servere lokale råvarer, heraf naturligvis en del af landbrugs -og naturprodukter fra Schackenborg Slots jorder.

 

For mere information se www.slotskro.dk